Trail l'Agulla 2018

Trail l’Agulla queda dividida en tres recorreguts, la Caminada que fa el seu recorregut en direcció a Sant Simplici, l’Agulla 10k, que es dirigeix cap al Pantà i l’Agulla 22k que transcorre pels dos recorreguts anteriors.


El Bucle de la zona del pantà, que correspon a la l’Agulla 10k, té 10km i un desnivell aproximat de +200m i en el seu primer tram inclou un tram per l'antiga via del tren, un tram curiós i una mica tècnic ja que es fa força incòmode, però que a la vegada es atractiu i dona el seu grau de dificultat a la cursa. A partir d'aquí segueix un tram de senderó en mitja pujada molt còmode i ràpid fins arribar a la part més alta del recorregut que ens portarà per pista fins a la presa que s’ haurà de travessar sencera. Passat aquest punt baixarem per un petit tram de corriol i per tornar a pistejar fins agafar la vora del riu que ens portarà de nou al punt de sortida i meta.


El Bucle de la Zona de Sant Simplici, que correspon al recorregut de la Caminada, te una distància de 12km i un desnivell de +250m aprox. De sortida travessem la vil.la del Catllar per anar en direcció a les urbanitzacions de Pinalbert i Els Cocons, i pel costat del Club de Golf Costa Daurada, i continuar després en direcció al mar per arribar a l'alt de Sant Simplici, que es troba a mig recorregut, la baixada es fa per pistes i senderons molt còmodes per tornar novament al Catllar per la banda contrària.


En el cas de la L’Agulla 22k, els participants han de fer els dos bucles acumulant 22km i +420m de desnivell, començant primer pel bucle en direcció a Sant Simplici.

 

Preus Trail l'Agulla
  Trail 21k Trail 10K Caminada
Abril 16€ 12€ 10€
Maig 18€ 14€ 12€

 

Data: 19/05/2018

Veure el reglament

Recorreguts