Soci Alliberadrenalina 2019

Un any més, el club Excursionista Alliberadrenalina segueix creixent i per facilitar la renovació dels socis i altes noves, proposen tenir-ho sempre operatiu a través d'internet!

Amb tant sols una quota de 35 € anuals i un descompte de 15 € en les llicències FEEC, múltiples activitats de muntanya i participació en centenars de carreres es presenten com una molt bona opció a tots els amants de la muntanya i amb ganes de conèixer bona gent!

Vols federar-te?

Vols conèixer bona gent?

T'agrada fer sortides en grup?

C.E. Alliberadrenalina t'ho posa fàcil, segueix el seu facebook per a més informació!

*Per tramitar una quota de soci de menors enviar mail o acudir presencialment a La Roca Foradada de Tarragona (c / Alguer n7)

Cobertures llicencia FEEC


 El club Excursionista Alliberadrenalina sigue creciendo y para facilitar la renovación de los socios y altas nuevas, proponen tenerlo siempre operativo a través de internet!

Con tan solo una cuota de 35€ anuales y un descuento de 15€ en las licencias FEEC, multiples actividades de montaña y participación en centenares de carreras se presentan como una muy buena opción a todos los amantes de la montaña y con ganas de conocer buena gente!

Quieres federarte?

Quieres conocer buena gente?

Te gusta hacer salidas en grupo?

C.E. Alliberadrenalina te lo pone fácil, sigue su facebook para más información!

*Para tramitar una quota de socio de menores enviar mail o acudir presencialmente a La Roca Foradada de Tarragona (c/Alguer n7)

Data: 31/12/2019
Places disponibles: 74